Ce este Lampa Zoom și cum albește aceasta dinții?

Lampa ZOOM este un aparat ce atinge perfecțiunea în materie de albire dentară. Cu ajutorul acesteia, pacientul care dorește albirea poate pleca acasă mulțumit deoarece obține rezultate bune, rapide și durabile.

Ce înseamnă eficiența lămpii în cifre? Pacienții pot obține dinți mai albi cu 6 nuanţe, în doar 60 de minute. În plus, albirea cu Lampa ZOOM nu are efecte adverse.

Ce este lampa Zoom?

Lampa Zoom reprezintă o tehnologie de ultimă oră, folosită în întreaga lume de mii de dentiști, care albește rapid și fără efecte secundare dinții pacienților. Spre deosebire de alte metode profesionale de albire a dinților, Lampa Zoom oferă rezultate net superioare, care se păstrează un timp îndelungat, în doar 60 de minute. Pe parcursul şedinţei, gelul de albire se aplică între 2 şi 4 ori, la fiecare 15 minute. În funcţie de nuanţa dorită, expunerea la gelul de albire poate dura între 30 şi 60 de minute. Cu Lampa Zoom, pacienții obţin dinţi mai albi cu 6 nuanţe, în doar o oră.

Cum funcționează Lampa Zoom?

Lampa ZOOM răspândește lumina ultravioletă care activează peroxidul de hidrogen, o substanță care se găsește în gelul de albire. Pentru a spori confortul pacientului și pentru a obține o eficiență maximă a produsului, formula de gel de albire a fost îmbunătățită prin adăugarea de fosfat de calciu, care împiedică sensibilitatea dinților și asigură o smalț lucios.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vrei sa afli mai multe? Contacteaza-ne!

    Declar că am peste 16 ani și am luat la cunoștință despre politica de confidențialitate.