Despre noi

Asociația Europeană de Medicină Dentară Dr. Leahu susține dezvoltarea stomatologiei atât din punct de vedere al tehnicii, cât și a calității actului medical prin pregătirea profesională a studenților, cadrelor medicale și asistenților. În același timp, reprezentanții asociației merg periodic în școli și grădinițe, acolo unde îi învață pe cei mici importanța igienei dentare. Medicul pedodont le explică copiilor ce sunt cariile și cum se formează, dar mai ales ce pot face pentru a împiedica apariția acestora.
Asociația Europeană de Medicină Dentară Dr. Leahu realizează anual la nivel național campanii de prevenție prin care se dorește atenționarea populației cu privire la importanța sănătății orale.

Educație stomatologică

Asociația Europeană de Medicină Dentară Dr. Leahu realizează anual la nivel național campanii de prevenție prin care se dorește atenționarea populației cu privire la importanța sănătății orale

Cursuri

AEMD oferă cursuri de specializare puncte EMC sustinute de specialiști de renume în domeniu

Voluntariat

Medici voluntari asigura sanatatea orala a pacientilor din categoria persoane defavorizate si transmit know-how-ul lor tinerilor stomatologi

Clinica sociala

Asigură accesul persoanelor defavorizate la sănătate orală. Oricine are dreptul la un zâmbet. Noi, AEMD, avem grijă ca zâmbetul să fie unul sănătos chiar și pentru cel care nu-și permite.

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii

    Declar că am peste 16 ani și am luat la cunoștință despre politica de confidențialitate.