Campanii de informare

Ce este Lampa Zoom și cum albește aceasta dinții?

Lampa ZOOM este un aparat ce atinge perfecțiunea în materie de albire dentară. Cu ajutorul acesteia, pacientul care dorește albirea poate pleca acasă mulțumit deoarece obține rezultate bune, rapide și durabile.

Ce înseamnă eficiența lămpii în cifre? Pacienții pot obține dinți mai albi cu 6 nuanţe, în doar 60 de minute. În plus, albirea cu Lampa ZOOM nu are efecte adverse.

Ce sunt implanturi zigomatice și cui se adresează?

Implanturile zigomatice sunt o alternative la implanturile convenționale. Cunoscute și sub denumirea de “implanturile ultima șansă” sau “last resort”, implanturile zigomatice sunt considerate a fi unele dintre cele mai complexe intervenții care se pot efectua doar într-o clinică stomatologică dotată cu o tehnologie de ultimă generație.

Ce este PRGF-ul și cum funcționează?

Tehnologia PRGF este una dintre cele mai revoluționare tehnologii care pot exista într-o clinică stomatologică. Cu ajutorul PRGF, pacienții care suferă o intervenție chirurgicală se vindecă de șapte ori mai rapid. Medicul dentist recolteaza pacientului o mostră de sânge de 9 ml, după care, cu ajutorul unui dispozitiv numit centrifugă, direct în clinica, si utilizand exclusiv proteinele din sângele pacientului, se crează amestecul care accelerează procesul de vindecare al țesuturilor.

Ce este tehnologia CEREC și cum funcționează

Tehnologia CEREC este una dintre cele mai revoluționare tehnologii care pot exista într-o clinică stomatologică cu ajutorul căreia se elimină mai multe etape tradiționale ale restaurării dentare. Astfel, pacientul nu mai are nevoie de amprentă, de lucrări provizorii sau de tehnicieni. Și în plus, pacientul economisește foarte mult timp.

Cum puteți detecta cancerul oral în doar două minute?

Când vine vorba de tehnologie în stomatologie, VELscope poate ocupa cu siguranță un loc fruntaș. Cu ajutorul lui Velscope, cancerul oral, o boală care afectează mai mult de 450.000 de oameni în fiecare an în întreaga lume, poate fi detectat în doar două minute.