Ce este PRGF-ul și cum funcționează?

Tehnologia PRGF este una dintre cele mai revoluționare tehnologii care pot exista într-o clinică stomatologică. Cu ajutorul PRGF, pacienții care suferă o intervenție chirurgicală se vindecă de șapte ori mai rapid.

Cum funcționează PRGF?

Medicul dentist recolteaza pacientului o mostră de sânge de 9 ml, după care, cu ajutorul unui dispozitiv numit centrifugă, direct în clinica, si utilizand exclusiv proteinele din sângele pacientului, se crează amestecul care accelerează procesul de vindecare al țesuturilor.

Centrifuga functioneaza timp de 8 minute, la o viteza de peste 1000 turatii/ minut, astfel încât sa se separe elementele componente ale sangelui. În urma acestui proces hematiile sunt izolate de plasma. Plasma este introdusa apoi într-un cuptor special și este transformată într-o pastă cu proprietați fabuloase de regenerare.

Pasul urmator este aplicarea acesteia în zona unde trebuie să se regenereze țesutul, iar locul unde a avut loc intervenția chirurgicală se va vindeca de până la 7 ori mai repede.

„Cu ajutorul PRGF-ului, rezultatele sunt uimitoare, regenerand tesutul fara efecte adverse si reducand semnificativ timpul de recuperare dupa o interventie chirurgicală”, explică medicii stomatologi care au folosit deja această tehnologie.

Tehnica PRGF există de ani buni și în România și mii de pacienți au beneficiat până acum de aceasta.

Vrei sa afli mai multe? Contacteaza-ne!

    Declar că am peste 16 ani și am luat la cunoștință despre politica de confidențialitate.