Începe anul școlar cu un zâmbet pe măsură

16
sept.

De săptămâna viitoare, înapoi la școala! Sărbătorim acest moment special din viața copilului tău cu o campanie dedicată, ce se desfășoară în perioada 1-30 septembrie – “Începe anul școlar cu un zâmbet pe măsură!”, în care îi oferim celui mic o consultație gratuită la medicul specialist în ortodonție, plus 10% discount la aparate dentare metalice.

Astfel, toți copiii cu vârsta de până în 18 ani sunt așteptați la consultații de specialitate, realizate de dr. Mădălina Trofin și dr. Anca Gheorghe, medici specialiști în ortodonție, în care și copilul tău se poate bucura de:

               Rezolvarea problemei estetice și de sănătate, rapid și fără durere – datorită aparatelor dentare metalice  moderne;

              Un zâmbet frumos care îi va reda încrederea în sine;

              Cel mai bun preț;

              Medici specializați, atenți la nevoile sale.

 De ce este necesară o consultație la medicul specialist în ortodonție

 În primul rând, de o dantură sănătoasă în copilărie depinde dezvoltarea uneia puternice la maturitate. În plus, fiecare pacient este unic și are nevoie de un tratament cu aparate dentare metalice personalizate, motiv pentru care fiecare dintre medicii specialiști în ortodonție ai Dr. Leahu crează un plan de tratament care să li se potrivească.

 Consultația realizată de specialistul în aparate dentare metalice va consta într-un dialog între cel mic și medicul specialist în ortodonție, plus o evaluare atentă a dinților și a maxilarelor, urmată de radiografii, fotografii (set ortodontic), realizarea unei amprente a dinților necesară pentru proiectarea aparatului dentar metalic personalizabil.

 Vizita la un medic specialist în ortodonție este cu atat mai importantă dacă cel mic are următoarele semne:

 1.                  dinți strâmbi sau înghesuiți
2.
                 
malocluzie dantură
3.
                 
dinți prea spațiați
4.
                 
ocluzie adancă – dinții superiori acoperă cu mult pe cei inferiori
5.
                 
ocluzie deschisă – dinții superiori și inferiori frontali rămân la distanță când cei din spate sunt în contact
6.
                 
strungăreața
7.
                 
mușcătură incorectă ce poate provoca: dificultăți în timpul mestecatului, dureri de maxilar și probleme gastrointestinale, tensiuni la nivelul mușchilor
8.
                 
resturi alimentare ce persistă între dinți
9.
                 
respirație neplăcută

 Toate aceste simptome pot indica necesitatea unui aparat dentar. Pentru asta te sfătuim să vii cu cel mic în clinicile dentare dr. Leahu să alegem împreună un aparat dentar personalizabil, care să îi ofere beneficii pe termen lung, îmbunătățirea masticației și a vorbirii, a aspectului dinților și a sănătății dentare.

 Aparatele dentare metalice sunt formate din brackeți metalici amplasați pe suprafața vestibulară, care au cel mai mare randament de îndreptare a dinților. Cu cât purtarea unui aparat dentar metalic se face de la o vârsta fragedă, cu atât acesta este mai bine tolerat și oferă rezultatele scontate.

 Avantajele alegerii unui aparat dentar metalic:

• Tratamentul este în general mai scurt;

• Este un aparat puternic, ce rareori cedează;

• Conține bracket-uri cu care se lucrează foarte ușor;

• Este recomandat pentru marea majoritate a anomaliilor dentare sau dento-maxilare;

  • În condițiile în care, pe parcursul tratamentului, se desprinde accidental un bracket de pe suprafața dintelui, acesta poate fi relipit foarte ușor;

• Prețul este mai scăzut în raport cu celelalte tipuri de aparate de ortodonție;

• Dimensiunile sunt mai reduse decât bracket-ul de ceramică;

• Copiii pot opta pentru bracket-uri metalice colorate

Foarte importantă în timpul purtării unui aparat dentar metalic este igiena dentară, motiv pentru care medicul specialist în ortodonție îl va învăța pe cel mic cum se execută corect periajul dentar, insistând în zonele greu accesibile cu ață dentară.

 Te așteptăm împreună cu copilul tău în clinicile dentare dr. Leahu la o consultație de specialitate și un tratament personalizat de aparate dentare metalice. Pentru programări, sună la 0753.938.938.

Leave a Comment