Pregătește-ți zâmbetul pentru vacanță!

16
sept.

Vrei să te bucuri de cele mai plăcute momente în concediu, fără să ai grija durerilor de dinți? În perioada 1 iulie – 31 august, te așteptăm să beneficiezi de ofertele campaniei “Nu lăsa durerile de dinți să îți strice vacanța!” – ai cadou  o consultație și o radiografie panoramică, plus discount de 40% la albirea profesională a dinților cu Lampa ZOOM. Cu ajutorul specialiștilor, vei avea un zâmbet perfect în fotografiile din vacanța, care îți va aminti mereu ce important este să te simți și să arăți bine.

 Adio, vacanțe cu dureri de dinți!

În campania “Nu lăsa durerile de dinți să îți strice vacanța!”, ne asigurăm ca vei scăpa de orice probleme dentare, fie ele și minore; este simplu: o consultație de specialitate la medicul dentist și o radiografie dentară panoramică te ajută să previi apariția cariilor dentare și complicațiilor acestora.

Dispunem de un aparat inovator de radiografie a dinților, datorită caruia, în doar 9 secunde putem vedea care este starea reală la de sanatate a danturii tale.

Recomandăm consultația dentară de cel puțin 2 ori pe an , însoțită de cu un detartraj cu ultrasunete. În doar 30 de minute și fără durere, îndepărtăm complet atât tartrul de pe dinți și de sub gingii, cât și depozitele bacteriene, pentru a stimula circulația locală a sângelui. Detartrajul dentar te ajută să îți menții dinții curați și să previi apariția cariilor sau a complicașiilor ce îți pot provoca urgențe stomatologice.

Prin campania “Nu lăsa durerile de dinți să îți strice vacanța!”, putem preveni îmbolnăvirea gingiilor și dezvoltarea parodontozei, boală de care suferă 8 din 10 români.

Cu toții ne naștem cu dinți albi, aproape de perfecțiune, însă stilul de viața modern, consumul de cafea, băuturi sau alimente colorate, ceaiurile, tratamentele îndelungate cu antibiotice, dar și fumatul, pot duce la îngălbenirea lor. Soluțiile de albire a dinților cu tratamente naturiste sau cu soluții din farmacii (pastă de dinți cu efect de albire, benzile pentru albire etc), făcute acasă, fără supravegherea unui medic specialist, îți pot face mai mult rău și, evident, nu vei obține același rezultat ca într-un cabinet stomatologic.

 Datorită tehnologiei LED avansate (lumina cu 100% mai intensă decât oricare altă lampa de albire a dinților de pe piață), Zoom înregistrează rezultate cu 50% mai bune decât alte tratamente convenționale. În plus, produsele folosite pentru albirea dinților sunt aprobate de Uniunea Europeană și nu există riscuri sau efecte adverse pentru pacienți.

Tratamentul de albire a dinților cu Lampa Zoom durează doar 60 minute, iar procedura se desfășoară astfel: gelul de albire se aplică de 2-4 ori, la fiecare 15 minute.

 Alegând un tratament de albire a dinților modern cu Lampa Zoom, te bucuri de următoarele avantaje:

  • Tratament rapid, comod, sigur, eficient
  • Albire de lungă durată a dinților
  • Dinți cu până la 8 nuanțe mai albi, în doar 60 de minute

 Așadar, în vacanță bucură-te de relaxare și de dinți albi și sănătoși, cu ofertele campaniei “Nu lăsa durerile de dinți să îți strice vacanța!”. Pentru programări, te așteptăm la 0753.938.938 – Dr Leahu Clinici Dentare.

 

 

Leave a Comment