ZÂMBET SĂNĂTOS CHIAR LA TINE LA BIROU!

17
ian.

Început de an cu forțe  proaspete pentru  medicii  Clinicilor Dr. LEAHU.  Din 17 ianuarie demarează campania GRATUITĂ de prevenție a problemelor  stomatologice  ZÂMBET SĂNĂTOS CHIAR LA TINE LA BIROU!
Astfel îți oferim un Consult Stomatologic  Profesional GRATUIT și îți prezentăm o evaluare a tratamentului, fără ca tu să te mai deplasezi la medicul stomatolog!
Ne propunem să responsabilizăm angajații în ceea ce privește rolul prevenției oro-dentare în starea generală de sănătate. Venim în întâmpinarea angajaților cu informații relevante, privind importanța unui zâmbet frumos și sănătos în cadrul companiei în care își desfașoară activitatea de zi cu zi.
Cele mai multe afecţiuni orale pot fi prevenite, ceea ce ar reduce durerea, suferinţa şi cheltuielile pentru îngrijirile de sănătate.
Consultul se realizează cu o cameră intraorală care  îi permite specialistului în stomatologie să observe în timp real, tot ceea ce se întâmplă în cavitatea orală a pacientului. Cu ajutorul imaginilor proiectate pe un monitor, se pot depista anomaliile sau afecțiunile dentare și interveni cu terapiile optime .
A doua etapă a Campaniei ZÂMBET SĂNĂTOS CHIAR LA TINE LA BIROU!   se va desfășura pe 31 ianuarie.

Leave a Comment