In luna iunie, Dr. Leahu are consultații gratuite la dentist copii

16
sept.

Te așteptăm, până la sfârșitul lunii iunie, împreună cu cel mic, la o consultație gratuită la medicul stomatolog pentru copii, campanie de prevenție dentară ce se desfășoară în toate clinicile stomatologice Dr. Leahu.

Medicul pedodont îi așteaptă pe toți copiii cu vârstă până în 14 ani, la o consultație de control, unde nu doar că îi va întâmpina cu zâmbetul pe buze, însă le va oferi cele mai bune sfaturi pentru a preveni cariile dinților de lapte, problema cea mai des întâlnită la copii. Zâna Maseluță, deghizată în medic dentist pentru copii, are grijă să îi caștige încrederea celui mic, să îl îmbie cu povești și jocuri pentru ca el să învețe rapid și mai eficient cum să aibă grijă de dințișorii lui.

Toți copiii care vor dinți puternici și sănătoși aleg să meargă la stomatolog

Medicii dentiști pentru copii au grijă să le ofere cele mai bune și moderne tratamente stomatologice, împreună cu sfaturi despre periajul dentar și cadouri, pentru ca  avem un țel măreț – o lume fără carii. De accea considerăm că un periaj dentar corect și mersul regulat la dentistul pentru copii  sunt foarte importante în atingerea acestui ideal.

În plus, medicul pedodont are grijă să explice tuturor parinților că un consult stomatologic la fiecare 6 luni este o prioritate în dezvoltarea unei danturi sănătoase la maturitate. Medicul nostru specialist în tratamente dentare pentru copii are mare grijă să transforme stomatologia într-o joacă, să le inspire și câștige încrederea, să aibă un dialog plăcut, pentru a le îndepărta copiilor orice teamă că se află în cabinetul unui doctor.

Nu-l lăsa pe cel mic să experimenteze durerea de dinți

Din pacate, sunt părinți care consideră că micile carii apărute pe dinții de lapte nu constituie o problemă pentru care trebuie să meargă la dentistul de copii. Este greșit. Îți punem la dispoziție o serie de informați prin care atragem atenția ca o o carie netratată la timp poate duce la probleme dentare complexe și tratamente stomatologice complicate și scumpe.

De aceea, programul nostru stomatologic din toată luna iunie este pentru a-i învăța atât pe copii, cât și pe părinți despre importanța sănătății orale.

Leave a Comment