Albirea dentara

07
feb.

Un zâmbet strălucitor ne face de cele mai multe ori să părem mai tineri, iar albirea dentară a devenit un tratament din ce în ce mai interesant pentru majoritatea persoanelor. Fie că este realizată acasă sau în cabinetul medicului dentist, scopul este același, obținerea unui zâmbet mai alb.

De ce să îmi albesc dinții?

Abirea dentară îmbunătățește considerabil aspectul fizic și contribuie la o stare de spirit mai bună. Studiile arată că persoanele care au dinți mai albi au mai multă încredere în ei și o șansă ridicată la succes.

Ce produse pot să aleg?

Pe piață există o gamă largă de produse de albire, fiecare având avantaje și dezavantaje. Iată doar câteva dintre acestea:

  1. Pasta de dinți pentru albire – Oricum utilizezi deja o pastă de dinți, așa că de ce nu ți-ai albi dinții în timp ce îi cureți? Poți alege să utilizezi o astfel de pastă de la un brand pe care deja îl folosești sau poți să alegi o pastă specială.
  2. Apă de gură cu efect de albire – Respirația proaspătă este doar unul dintre beneficiile pe care le are apa de gură, însă poți alege o variantă care îți va albi și dinții
  3. Benzi pentru albire – Aceste benzi conțin o concentrație mult mai mare decât pasta și apa de gură, așadar sunt și un pic mai scumpe. Modul de utilizare este foarte simplu, se aplică pe ambele arcade pentru perioada indicată, iar rezultatele vor fi vizibile după prima utilizare.
  4. Geluri de albire – Gelurile pot fi aplicate direct pe dinți sau pe gutiere speciale. Trebuie să ai însă mare grijă întrucât concentrația substanțelor este ridicată.
  5. Albirea profesională – Această manoperă se realizează doar în cabinetul medicului stomatolog, însă rezultatele sunt imediate!

Cum aleg?

Varianta pe care alegi să o utilizezi ține de cât de rapid îți dorești un zâmbet mai alb. Metodele pe care le poți utiliza acasă pot părea ieftine însă rezultatul poate fi văzut după o perioadă destul de lungă. Benzile și gelurile pentru albire oferă rezultate mai rapide decât pastele de dinți cu efect de albire, însă dacă nu sunt utilizate corect pot dăuna danturii.

De aceea, cel mai bine ar fi să apelezi la un medic dentist. Albirea dentară cu Lampa Zoom este o albire sigură, nedureroasă și rapidă! În 60 de minute vei obține dinți mai albi cu până la 8 nuanțe!

Leave a Comment