Care sunt riscurile la care te expui daca alegi un implant dentar ieftin?

25
apr.

Daca ai suferit recent o extractie dentara sau daca ai dinti lipsa, mai mult ca sigur ai nevoie de un implant dentar. Acesta este o structura de titan, care este atasata de osul maxilarului, cu scopul de a oferi suport pentru un dinte artificial si reprezinta alternativa perfecta pentru umplerea locurilor lipsa de la nivelul dintilor.

Desigur, nu oricine este eligibil pentru aceasta procedura si ai nevoie de evaluarea unui medic dentist, specialist in implantologie, pentru a vedea daca implantul dentar este o solutie viabila pentru problema ta sau daca ai nevoie de o alta optiune, cum ar fi puntea sau proteza dentara.

In cazul in care medicul dentist isi da acordul si poti opta pentru un implant dentar, este imperios sa alegi unul de calitate si un cabinet stomatologic serios, unde esti sigur ca viitorul dintilor tai se afla pe cele mai bune maini. Nu apela la servicii indoielnice doar pentru ca te incanta costurile reduse, deoarece vei avea de tras de pe urma acestui lucru.

Iata care sunt riscurile la care te expui daca apelezi la un implant dentar ieftin?

Sanatatea dentara este primordiala, intrucat de aici pot aparea foarte multe probleme, de la cele de ordin estetic, pana la cele de ordin functional si, de ce nu, de ordin emotional. Atunci cand ai o dantura frumoasa, ai mai multa incredere in tine si iti poti atinge mai usor obiectivele propuse. In schimb, atunci cand ai o dantura nu tocmai sanatoasa sau functionala, tinzi sa te izolezi, sa devii o persoana retrasa, timida si poti avea chiar si probleme de sanatate. Mai mult decat atat, lipsa dintilor te impiedica sa mananci tot ceea ce iti doresti, motiv pentru care poti avea si o dieta nesanatoasa.

De aceea, este absolut necesar ca atunci cand ai orice fel de problema, sa vizitezi de urgenta cabinetul stomatologic pentru a o solutiona. Ideal ar fi sa nu astepti pana in momentul in care situatia se agraveaza, insa  daca tot ai nevoie de ajutor, asigura-te ca mergi intr-un cabinet stomatologic de renume, cum sunt clinicile Dr Leahu, unde poti fi sigur ca vei primi cel mai bun tratament.

Precum orice alt aspect al sanatatii noastre, cea dentara nu ar trebui lasata la voia intamplarii sau pe mana oricui. Atunci cand ai in vedere inlocuirea unuia sau a mai multor dinti cu ajutorul implantului dentar, trebuie intotdeauna sa apelezi la cei mai buni specialisti in domeniu, care pot veni cu solutii personalizate pentru problema ta. Ei vor folosi cele mai bune materiale si o tehnologie de ultima ora in procedurile realizate, pentru ca tu sa pleci multumit si sanatos din cabinetul stomatologic.

Cabinetele stomatologice care ofera implanturi dentare la preturi mici folosesc materiale de slaba calitate, care pot inrautati situatia, cauzand infectii si alte probleme pe termen lung. Dupa tratarea acestora, vei observa ca, de fapt, ai platit mai mult decat daca ai fi optat din prima pentru un implant dentar de calitate de la clinicile Dr Leahu.

Persoanele avizate in acest domeniu stiu ca, pentru a obtine rezultate extraordinare si un procent maxim de reusita in cazul unui implant dentar sunt necesare materiale de calitate,  care se vor adapta perfect danturii tale si care nu iti vor cauza probleme suplimentare.

Doar apeland la profesionisti in domeniul stomatologiei si implantologiei precum medicii dentisti de la clinicile Dr Leahu poti avea certitudinea ca procedura realizata va avea o rata de succes de 100 % si ca te vei putea bucura de beneficiile unui implant dentar de calitate, care iti va usura traiul si care te va ajuta sa ai un zambet impecabil si functional.

Leave a Comment