Dinți ficși în 24 h cu metoda revoluționară fast&fixed

06
ian.

Din păcate majoritatea adulților se confruntă cu pierderea dinților din diferite motive. Cel mai des, boala parodontală este principalul vinovat. Netratată această afecțiune duce în timp la pierderea tuturor dinților, iar aceste cazuri apar și la persoane de 40 de ani. Cei mai mulți cunosc drept soluție proteza dentară, o variantă deloc fericită din cauza disconfortului pe care îl creează.

Varianta alternativă sunt dinții ficși. Poate vi se pare imposibil, dar cu ajutorul tehnicii fast&fixed de la Bredent, pacienții care și-au pierdut toți dinții pot avea o dantură fixă, rapid, în doar 24h! Acest sistem inovator presupune inserarea a 4 implanturi în maxilar și 6 în mandibulă, urmând să fie suportul pentru lucrarea protetică fixă, ce nu poate fi îndepărtată decât de medicul dentist.

Implanturile dentare rapide fast&fixed presupun 3 proceduri stomatologice diferite, executate în doar 24 de ore: extracție dentară, inserarea de implant dentar și protezarea imediată cu punte fixă. Medicul chirurg realizează extracțiile dentare, apoi inserează implanturile – în această etapă se poate realiza și augumentarea osoasă dacă este necesar, urmând amprentarea și lucrarea provizorie. Cu aceasta pacientul poate consuma alimente moi, timp de 4 luni. După integrarea implanturilor în os se poate atașa lucrarea finală cu care pacientul poate consuma tot ce dorește.

Desigur, această lucrare trebuie îngrijită la fel ca dinții naturali, așadar periajul și ața dentară sunt esențiale.

 

Cine poate beneficia de acestă tehnică:

pacienții care și-au pierdut toți dinții și își doresc o lucrare fixă

– pacienții care au proteză dentară și doresc dinți ficși

– Pacienţilor la care nu pot fi puse implanturi dentare clasice din cauza pierderii osoase

– Pacienţilor care au dinţi irecuperabili sau care nu mai pot susţine o lucrare fixă pe proteze dentare

 

Etapele intervenției

  • Consultația de specialitate – se realizează radiografii și se întocmește planul de tratament
  • Etapa chirurgicală – se introduc implanturile și se realizează augumentarea osoasă dacă este necesar. Imediat după intervenție se realizează amprentarea lucrării provizorii. Această lucrare se inserează la 24 h după intervenție, iar pacientul poate consuma alimente moi, urmând o perioadă de vindecare de 4-6 luni.
  • Etapa protetică – după integrarea implanturilor în os se poate realiza lucrarea fixă, care arată exact ca dinții naturali.

Fast&fixed reprezintă cea mai bună soluție pentru pacienții care își doresc dinți ficși, rapid. Spre deosebire de protezele dentare, lucrarea îi permite pacientului să își reia viața rapid și să mănânce tot de dorește fără teamă!

Leave a Comment