Efectele pierderii dinților

17
aug.

Neîngrijirea corespunzătoare a danturii, consumul de alimente bogate în zahăr sau dieta săracă în anumiți nutrienți, loviturile, bruxismul, abccesul, malocluzia, evitarea vizitelor la medicul dentist și implicit netratarea problemelor la timp cauzează pierderea dinților.

Deși medicii dentiști îți pot spune efectele negative ale pierderii dinților datorită calificării lor, doar oamenii care trec prin astfel de momente dificile îți pot povesti despre cât de mult le este știrbită încrederea și cât de mult îi poate afecta pe plan personal și de sănătate și cât de traumatizantă poate fi această experiență.

Pierderea dinților poate cauza efecte ca:

-disproporționalități ale lungimii feței

-subțierea buzelor

-pierderea tonifierii musculare și a expresiilor faciale

Este de menționat că, după pierderea unuia sau a mai multor dinți, pot fi resimțite simptome ca migrări ale dinților vecini, resorbție osoasă, gingii inflamate, sensibilitate dentară la dinții învecinați, masticație îngreunată și dureroasă, zgomote ale articulațiilor dar și dureri de cap.

La fel cum spre exemplu, părul poate fi înlocuit pentru a părea că este natural, acest lucru se aplica și în cazul dinților. Pacientul împreună cu medicul dentist, poate alege una dintre variantele de înlocuire a dinților lipsă, în funcție de ceea ce i se potrivește mai mult și de alți factori cum ar fi procesul de vindecare, durata de viață și bugetul. Cei care trec pragul Clinicilor Dr Leahu  vor putea mânca corespunzător, vor simți gustul alimentelor și vor avea o viață crescută calitativ.

Leave a Comment