Mai ieftin nu înseamnă și mai bun

16
ian.

Lipsa dinților este o problemă majoră cu care tot mai multe persoane se confruntă. Consecințele pierderii dinților sunt numeroase și sunt atât de ordin estetic, cât și funcțional. Cu toate acestea înlocuirea dinților lipsă este frecvent amânată sau chiar ignorată.

Consecințele pierderii dinților

Persoanele cu dinți lipsă nu mai au aceeași încredere în sine, se feresc să vorbească în public, zâmbesc din ce în ce mai rar și refuză adesea să frecventeze cercurile de prieteni. De asemenea, acestea se pot confrunta cu tulburări digestive ca urmare a mestecării insuficiente a alimentelor, în lipsa unei danturi complete ori a unor dinți ficși.

Consecințele pierderii dinților se observă inclusiv la nivelul fizionomiei, cu alte cuvinte, fața capătă un aspect de îmbătrânire prematură, buzele par mai subțiri și apar numeroase riduri în jurul gurii. Mai mult decât atât, cu cât înlocuirea dinților lipsă este amânată mai mult, cu atât inserarea unui implant devine mai riscantă și uneori chiar imposibilă, în lipsa unor proceduri suplimentare, precum operația de sinus lift și adiție de os.

Implanturile dentare SKY Fast&Fixed

În cazul pacienţilor care şi-au pierdut toţi dinţii şi care îşi doresc o lucrare fixă, precum și a celor care au dinţi irecuperabili sau care nu mai pot susţine o lucrare fixă pe proteze dentare, implanturile dentare SKY fast&fixed reprezintă cea mai avantajoasă, durabilă și naturală soluție de rezolvare a problemelor. Cu ajutorul implanturilor dentare de la Bredent, pacienţii pot obține, într-o singură ședință la dentist, dinţi ficşi cu care pot mânca imediat după operaţie și își pot relua viaţa socială de îndată ce părăsesc cabinetul.

Ceea ce nu le spune nimeni însă este că, înaintea intervenţiei de implantare sunt necesare proceduri suplimentare care să asigure un câmp protetic favorabil. Prin urmare, costurile cresc. Pentru a nu crea așteptări nerealiste, este necesar ca la primul control, medicul implantolog să informeze pacientul cu privire la planul de tratament și costurile asociate.

În Clinicile dentare Dr. Leahu, garanția pentru implanturile dentare fast&fixed este pe viață. Totalitatea procedurilor de întreținere și reparație ale implanturilor este gratuită timp de doi ani de zile, astfel, oferim timp pacientului să conștientizeze cât de importantă este atenția pe care o acordă igienei orale în întreținerea implanturilor dentare.

Pregătirea unui spațiu optim pentru implanturi

Reușita unor implanturi dentare depinde în primul rând de cantitatea și calitatea osului în care urmează să fie implantate. Lipsa volumului osos, apărută ca urmare a amânării înlocuirii dinților, poate fi suplimentată prin intermediul procedurii de adiție de os.

Clinicile dentare Dr. Leahu pun un accent deosebit pe această etapă de informare a pacientului, deoarece este posibil ca unele persoane, din dorința de reduce costurile, să caute medici dispuși să pună implanturi dentare fără realizarea procedurilor suplimentare. Acest lucru se va traduce printr-un risc crescut de eșec al tratamenului, o durată de viață a implanturilor mai scurtă și tratamente costisitoare pe termen lung.

Ce presupune procedura de sinus lift

Procedura de sinus lift este o intervenție chirurgicală care are ca scop pregătirea unui câmp protetic favorabil pentru inserarea implanturilor. Se recomandă în situațiile în care mărimea și poziția sinusurilor nu permit implantarea dentară. Acestă procedură presupune ridicarea membranei sinusale.

Procedurile de sinus lift și adiție osoasă, urmate de implantarea propriu-zisă deși costisitoare pe termen scurt, sunt o soluție foarte economică pe termen lung. Acestea asigură succesul tratamentului, implanturile dentare putând avea o durată de viață de până la zeci de ani. Costul acestor proceduri este unul mai ridicat deoarece nu oricine le poate realiza. Ele sunt făcute de specialiști cu experiență care folosesc tehnologie avansată și materiale de cea mai bună calitate.

Implanturi dentare vindecate de 7 ori mai repede cu PRGF

Tehnologia de ultima oră PRGF Endoret utilizează resursele propriului organism (plasma din sânge) pentru refacerea după intervențiile chirurgicale. Țesuturile sunt, astfel, regenerate într-un mod rapid, fără traume, durere ori efecte secundare. În Clinicile dentare Dr. Leahu putem garanta pacienților noștri o rată de succes de 100% a osteointegrării.

Dantură complet funcțională în 24 de ore

Implantul dentar fast&fixed este un proces modern în implantologia dentară, care înseamnă extracție, montare implant și protezare imediată cu punte fixă într-o zi. Echipa de medici specializată în fast&fixed are grijă să facă extracția tuturor dinților rămași și să curețe infecția de pe arcadă. Urmeză implantarea imediată, după care se fixează lucrarea provizorie. Numărul optim de implanturi dentare este 10, 6 pe maxilar și 4 pe mandibulă. Toate intervențiile au loc într-o singură zi, iar pacientul este sedat conștient, astfel încât să nu simtă nimic. Sedarea conștientă este o sedare ușoară, fără risc pentru sănătatea generală. După 6 luni, pacientul vine în clinică pentru lucrările definitive. !

Atunci când luăm o decizie, cu atât mai mult când vine vorba sănătatea noastră, trebuie să ne asigurăm că suntem corect informați, că avem în vedere beneficiile pe termen lung. Rețineți că nu întotdeaua cel mai ieftin înseamnă și cel mai bun! Pentru programări ne puteți suna la numărul de telefon 0374 475 555!

Leave a Comment