Ridurile au devenit o problemă? Scapă de ele fără durere!

18
ian.

Timpul nu iartă pe nimeni și odată cu înaintarea în vârstă ridurile încep să fie tot mai proeminente. Din fericire, au fost inventate tratamentele de estetică facială care îți pot garanta cu chip cu până la 10 ani mai tânăr. Avantajul major al acestor proceduri este acela că nu lasă cicatrici, sunt minim invazive iar rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase.

Injectarea cu acid hialuronic

Odată cu trecerea anilor concentrația de acid hialuronic din piele începe să scadă, rezultatul fiind o piele mai uscată, vizibil îmbătrânită. Tratamentul cu acid hialuronic redă elasticitatea pielii, umple ridurile fine și corecteză anumite imperfecțiuni. Procedura este una simplă, nedureroasă. Rezultatele se pot vedea imediat și durează între 6 și 24 de luni. Iată ce probleme estetice poți trata cu acest tratament:

– ridurile de expresie;

– ridurile statice;

– conturul nedefinit al buzelor;

– pierderea volumului natural al pomeților;

– aspectul de față căzută;

– șanțurile nazogeniene;

– șanțul periorbital, șantul lacrimilor;

– ridurile de la nivelul obrajilor și ridurile de pe gât;

– în general, orice rid ori zona tegumentară îmbătrânită;

– pielea inestetică, îmbătrânită, lipsită de luminozitate.

Toxina botulinică

Toxina botulinică, în termeni populari botoxul, o injecție cosmetică care te ajută să îți recapeți aspectul tânăr și ferm al pielii. Procedura de injectare a toxinei botulinice este una simplă și nu necesită perioadă de recuperare. Pacientul poate reveni la activitățile sale zilnice imediat după ce părăsește cabinetul. Acest tratament cosmetic nonchirurgical nu este dureros și durează doar câteva minute. Iată ce poți trata cu această procedură estetică:

– ridurile dinamice de pe frunte;

– ridurile dintre sprâncene sau ridurile de încruntare;

– ridurile de la colțul exterior al ochilor, denumite și „talpa-gâștii”;

– ridurile Bunny care apar ca urmare a încrețirii repetate a nasului;

– ridurile din jurul gurii;

– șanțurile Marioneta care pleacă de la colțurile gurii spre mandibulă.

Peeling-ul chimic superficial

Este un tratament de estetică facială dermato-cosmetic, care are rolul de a îndepărta celulele moarte de la suprafața pielii. Producția de colagen este simulată iar rezultatul va fi un ten mai luminos, mai curat și vizibil întinerit. Peeling-ul chimic este recomandat pentru curățarea și exfolierea tenului și are avantajul de a fi potrivit pentru toate tipurile de piele.  Peeling-ul chimic superficial tratează:

– ridurile fine;

– un ten lipsit de luminozitate;

– depigmentarea inestetică a tenului;

– un ten inestetic;

– urmele lăsate de acnee.

Lifting-ul cu fire de rejuvenare/de tracțiune

Lifting-ul se poate realiza cu două tipuri de fire și nu prezintă efecte secundare sau reacții adverse. Firele de rejuvenare induc procese de întinerire locală prin sinteza de colagen, iar firele de tracțiune tratează partea inferioară a feței. Ce poți trata prin intermediul liftingului cu fire:

– ridurile de pe frunte;

– ridurile de pe gât și decolteu;

– aspectul de față căzută;

– barbia dublă sau gușa;

– liniile adânci ce unesc colțurile gurii cu nasul;

– ridurile dintre sprâncene sau ridurile de încruntare;

– conturul, aspectul nedefinit al mandibulei;

– șanțurile Marioneta care pleacă de la colțurile gurii spre mandibulă.

Te așteptăm în Clinica Dr. Leahu Caramfil unde împreună cu Doctorul Adrian Nicolae Alexandru, Medic Primar Chirurgie Plastică și Reconstructivă, veți stabili planul de tratament potrivit pentru tine. Programează-te la 0374 475 555 și fă din tratamentele de estetică facială aliatul frumuseții tale!

Leave a Comment