Principiile călăuzitoare ale Clinicilor Dentare Dr. Leahu

03
oct.

Vineri, 29.09.2017, Doctorul Leahu a ținut să își adune echipa de suflet pentru a discuta mai multe despre principiile clinicilor sale. Astfel, vinerea aceasta nu doar studenții au început școala, ci și doctorii noștri.

La ora 15:30 în clinica din Caramfil încep să își facă apariția echipa. Zâmbete și voie bună, întrebări și șoapte, toate acestea se aud în sala de ședințe, locul unde ne întânim pentru a discuta despre ce putem să facem pentru pacienții noștri. Însă, pentru bunăstarea pacientului este nevoie ca echipa să înțeleagă anumite reguli după care ne ghidăm – reguli gândite pentru performanțele noastre, dar și ale celor care vin la noi.

S-a sunat de intrare! La ora 16:30 Dr. Leahu își face apariția. Proiectorul este pornit și se face binecunoscutul selfie.

 

Care sunt principiile călăuzitoare după care echipa Dr. Leahu se ghizdează?

„Vrem să le dăm pacienților noștri o soluție pe viață. Când vorbim de dinți, vorbim de calitatea vieții”, își începe Dr. Leahu discursul. „Pentru asta, vreau ca astăzi să vorbim mai multe despre ceea ce ne unește pe noi ca echipă.”

 

  1. Suntem corecți – ne respectăm angajamentele luate

Suntem aici pentru pacienții noștri, dar este important ca noi să fim corecți unii cu alții. Este necesar să construim parteneriate, dacă nu prietenii și să ne oferim feedback onest pentru a ne putea îmbunătăți performanțele.

  1. Învățăm unii de la alții

Pentru ca activitatea să se desfășoare cât mai bine, doctorii sunt „distribuiți” pe specializările studiate, întocmai pentru că nimeni nu știe să facă totul. Aceasta nu este o scuză pentru noi, deoarece pentru a progresa putem învăța unii de la alții. Numai învățând de la cei mai buni ne putem dezvolta ca oameni, dar și ca mediu profesional.

  1. Mereu la timp

Pentru că suntem corecți încurajăm punctualitatea. Ba mai mult de atât, una dintre calitățile unui medic dentist este aceea de a executa rapid, fără a face rabat la calitate. Informațiile trebuie transmise rapid, dar clar și nu acceptăm să „tragem de timp”. „Toată lumea are 24 de ore la dispoziție. Depinde de fiecare cum și le petrece. Asta este singura diferență!”, a subliniat Dr. Leahu. „După ce termin aici, mai am încă o întânire. Trebuie să dăm tot ce putem!”

De asemenea, pentru că noi credem în conceptul de a prețui timpul, apreciem când pacienții noștri nu ne îngreunează activitatea și respectă ora programării. Un singur pacient sau un singur doctor care nu își face activitatea la timp poate decala programările pacienților din toată ziua respectivă. Punctualitatea înseamnă seriozitate și respect.

  1. Ne pasă

Ne pasă de probleme pacienților (pentru că experiența excepțională a pacientului este prima noastră preocupare), de colegi, frunizori, parteneri, ne pasă de mediul de lucru, de ustensile, consumabile și aparatură. Ne implicăm în tot ceea ce ține de ajutorul pe care îl putem oferi celor de lângă noi.

  1. Ne respectăm reciproc

Conduita care denotă profesionalism este formată din ținută, limbaj și atitudine. De asemenea, este important ca mai întâi să ascultăm ceea ce pacientul sau colegul nostru ne spune iar abia după să reacționăm. Este important să respectăm oamenii din jurul nostru, asta spune multe despre noi ca persoane.

  1. Împreună la bine și la rău

Loialitatea este ceea ce diferențiază o echipă de profesioniști față de una slab pregătită. Suntem conștienți că nu mereu va fi bine și suntem pregătiți să rămânem alături unul de altul, indiferent de sacrificiile pe care le-am putea face. Ne păstrăm de fiecare dată calmul, rezolvăm problemele dificile împreună, ne sfătuim și căutăm soluții – nicidecum vinovați. Punem întrebări pentru a clarifica situații, ne explicăm unul altuia până suntem convinși că persoana care ne ascultă a înțeles și nu judecăm. Facem toate acestea pentru pacienții noștri, din respect pentru munca pe care o iubim și pentru armonia echipei.

 

Acestea sunt principiile care ne călăuzesc deciziile, comportamentele și atitudinea. Știm că nu întotdeauna va fi bine, dar iubim meseria pe care am ales-o și iubim să facem oamenii fericiți – iar asta, credeți-ne, merită tot efortul! Numai prin respectarea acestor principii am reușit dublarea echipei de medici, dar și deschiderea unei noi clinici, cea în care ne întânim pentru a ne pune ideile în practică – totul într-un timp scurt. De asemenea, o noua clinică urmează să apară pe listă, o clinică despre care vom vorbi mai târziu!

Alătură-te și tu Clinicilor Dentare Dr. Leahu, clinici recunoscute pentru profesionalismul de care dau dovadă și tehnologia de ultimă oră. Vino în familia noastră pentru a oferi zâmbetul pe care oricine îl merită! Trimite un CV la adresa: hr@drleahu.ro

https://cliniciledrleahu.ro/cariere/

Leave a Comment