Zâmbește cu încredere într-o singură zi!

05
dec.

Tu ce știi despre cea mai revoluționară tehnică de reconstrucție a danturii, Sky fast&fixed? Dar despre cauzele principale ale pierderii dinților? Statisticile arată că aproximativ 70% din români suferă de probleme dentare iar 30% și-au pierdut integral dinții.

Lipsa dinților este cauzată de cele mai multe ori de problemele dentare netratate la timp, de exemplu, caria, cea mai des întâlnită boală a secolului nostru, urmată de boala parodontală. Un alt motiv pentru care unele persoane își pierd dinții este igiena precară. Recomandăm pacienților să se spele pe dinți de cel puțin două ori pe zi, dimineața și seara, chiar și în sesiuni de 5 minute și să folosească pastă de dinți cu fluor, ață dentară și apă de gură fără alcool. Vizita la medicul dentist la fiecare 6 luni este esențială dacă îți dorești o dantură sănătoasă. Reține: o igienă orală corectă, precum și controalele regulate la stomatolog ne pot scăpa de problemele de dinți!

 

Sky fast&fixed – dinți ficși în 24 de ore

Tehnica Sky fast&fixed este recomandată în special pacienților care și-au pierdut sau urmează să își piardă toți dinții. Dantura este reconstruită în cel mult 24 de ore, uneori operația poate dura chiar și mai puțin, în funcție de cazul fiecărui pacient în parte. Intervenția este nedurerosă. Pacientul este sedat conștient, ceea ce înseamnă că nu va simți absolut nimic. Diabeticii, persoanele care suferă de hepatita C sau de alte boli pot beneficia și ei de implanturi dentare Sky fast&fixed.

Avantajele tehnicii Sky fast&fixed sunt numeroase. Principalul beneficiu este că pacientului îi este refăcută integral dantura într-o singură intervenție și primește o lucrare protetică fixă provizorie cu care poate să își reia viața socială imediat după ce părăsește cabinetul. După șase luni acesta vin din nou la medicul dentist pentru lucrarea protetică finală. Implanturile dentare Sky fast&fixed sunt gândite pentru a servi pacientului toată viața, dacă acesta vine regulat la control și păstrează normele de igienă dentară.

 

Începuturile implantologiei

Prima secție de implantologie a fost înființată în anul 1992 și se numea inițial “Secția de protetică dentară, parodontologie și implantologie orală”. Ulterior, în anul 1996, aceasta devine Clinica Universitară din cadrul Universității de Medicină Carol Davila.

Implantologia orală a fost descoperită de Ingvar Branemark – medic și profesor cercetător cunoscut și ca “tatăl implantologiei moderne”. Inițial, cercetătorul făcea experimente pe iepuri pentru a vedea cum se vindecă oasele acestuia.  În timp, Ingvar Branemark a observat că piesele de titan pe care le folosea în organismul rozătoarelor se integrau perfect în osul acestora și erau dificil de extras. Acesta a fost momentul zero, începând de atunci piesele din titan au putut fi folosite și pentru oameni.

Implantologia este studiată de aproximativ 60 de ani. Ultimii ani s-au concentrat pe oferirea confortului necesar pacienților și crearea unei experiențe cât mai plăcute la dentist. Clinicile dentare Dr. Leahu au obținut recordul de 5 intervenții Sky fast&fixed realizate în doar o zi. Specialiștii în implantologie dentară și tehnologia modernă de care dispunem se împletesc perfect pentru a readuce pacienților noștri zâmbetul pe buze și totodată încrederea în propria persoană. Pentru o programare, contactează-ne la 0374 475 555!

Leave a Comment